Bejelentés


Álmodtunk egy öregkort Szerelem, csalódás, Élet versben elmondva.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

 

Előszó


Szomorú megállapítás, de sajnos igaz. Ma már nagyon kevés embernek kell a vers. Nincs rá sem igény, sem idő, hogy elolvassák. Fontosabb dolgok után rohannak az emberek. Gyűjtik anyagi javaikat, vagy épp a megélhetésért harcolnak nap, mint nap. Közben a lelkük sivárrá, üressé válik, kiszárad. Nem marad semmi jóság, kedvesség, segítőkészség a lelkekben, pedig arra igen nagy szükség lenne a nehéz órákban.


Ezeket az oldalakat azoknak ajánlom, akik még érzékenyek a szép gondolatokra, hangulatokra, lelkük még befogadja azokat. Akikből még nem veszett ki a szeretet, jóság. Akik még ismerik nagy költőink igazi verseit, és nem azt tartják versnek, ahol a hosszú tőmondatot szabdalják három – négy sorra „vers” gyanánt. Nagy költőink az életből merítettek ihletet, mindenki számára érthető formában. Nem tűzdelték a sorokat egyszerű ember számára idegen, megfejthetetlen szavakkal.


Verseimben –bár közel sem érhetek hozzájuk- nagyjaink stílusát, egyszerű ember számára is érthető módon igyekszem követni. Talán hozzájárulhatok ahhoz, hogy ismét több ember lelkét érintse meg egy - egy vers, és általuk talán másokban is újra éled a még ki nem veszett szeretet, kedvesség, a másik ember felé is forduló, őszinte, segítőkész figyelem.

 

 

MEGJELENT első vers kötetem!

http:konyvaruhaz.info/hu_HU/ha-ujra-kezdhetnem

 

 

 

MEGJELENT a második kötetem is!

http://konyvaruhaz.info/hu_HU/almodtunk-egy-oregkort

 

 

Hirdessen 4625 magyar oldalon fix kattintási díjon a Netadclikkel! Csak az eredményekért fizet!Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?nemeth ferenc [ 2012-05-03 08:04 ]

- Nagyon szép és kedves számomra,de érdekes,és kissé melankolikus,igazság,és jó ilyet is olvasni!!Nekem nagyon tetszett,bár én is írogatok,de nem ilyen szinten,csak barkács?ha igy mondhatnám,,csodás Nő vagy,és a lelked megérint,és köszönöm!!Szép napot kívánok,sok szeretettel,üdv:FeriPanyor Mátyás [ 2012-01-05 13:24 ]

köszönöm és csak annyit csodállak egy gyönyörü értelemes NŐ vagy kár hogy nem laksz közelebb köszönöm Mátyás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!